Saturday, December 29, 2007

kleidike

Valmis minu esimene kootud kleidike. Täiesti omast peast tuli. Mõeldud on ta tütrele, aga nagu ikka pidin ise selga ajama, et pilti saaks.
Kasutasin Mammi lõngapoest pärit Freedom Spirit lõnga, värv on "kirg", mida kulus u 500g. Vardad - seelikuosa nr 8 ja ülejäänu nr 7.
Selline näeb ta siis eestpoolt välja:
ja selline tagantpoolt:
Pildid on üsna kehvad seekord - valgust pole ju meil neil päevil ollagi.
Kui kedagi huvitab, siis võin veel üritada detaili juurde pildistada.

Hiljem lisatud: Kleit jäi Loore kappi seisma ja leidis omale uue omaniku - Maia.

8 comments:

Pisi-Pisi said...

Vardad nr 7 ja 8? Kuidas see ometi võimalik on? Euroopa standardi järgi ikka? Mina olen kudunud sama lõnga nr 3,5 mm varrastega.
Aga mis ma tegelikult tahtsin öelda - ilus kleit on :)

Inga said...

jahh, ikka meie mõistes 7 ja 8. Õhuline pidi saama, seepärast:)
aitähh!

Muhv said...

kui esimest korda sellesse blogisse sattusin, mõtlesin, et küll on tabav nimi :) mõnede kudujatega on kohe nii, et nende stiil ja tööd kohe on südamelähedased ja imetlust pakkuvad. Sinu töödega on ka nii: kõik on ääretult huvitavad ja stiilsed ja ilusad. see mahalastud silmadega seelikuosa on kohe eriti kihvt selle kleidi juures.
aga minu jaoks on ka nr 7 ja 8 vardad täielik mõsitatus. ma oleks nendega ka tavalise parempidise koe kalavõrguks kudunud :D eks igaühe käsi ongi erinev.

Inga said...

suured tänud heade sõnade eest, muhv:)

mugsu said...

ma tahan ka seda kleiti!!!!!!

Inga said...

kallis Lisu, sa jäid natuke hiljaks... Loore ütles, et kleit rinnast talle liiga lai ja tema teda kandma ei hakka. Hoidsin nädala seda tema kapiuksel tal nina all, et äkki ikkagi paneb selga.. ei.
Täna aga tuli meile külla üks vahva soomlanna, kes mu kudumite vastu huvi tundis. Talle kleit väga meeldima hakkas ja selle ära osta tahtis. Ja nii ta kaubaks läkski - kleit rändab homme Soome ja seal teisipäeval kunstinäituse avamisele ja teatrisse:)
Kui poleks nii täna läinud, siis just Sinu peale kallis Lisu ma mõtlesin, et Sulle see meeldida võiks..

Inga said...

aitähh p6rgukiz:)

mugsu said...

aga ma lepin ka veits punasema variandiga ;)