Friday, December 7, 2007

Väikesed rõõmud

Kaks imetoredat tirtsu ootavad meid sel pühapäeval oma sünnipäevale. Nende ema vihjas, et tirtsudel on olemas kaks valget nukuvoodit, mis vajaksid tekke ja patju. Panime meie siin siis Potsuga näpud tööle ja valmis nad ongi.
Meie Valge Mõmm poseeris esemete tarvis:) Kleit valge mõmmi seljas on ka lõngajääkide toodang.


Kui Sa tirtsude emme nüüd juhtusid siia piiluma, siis ära palun veel päris omanikele neid pilte näita;)

7 comments:

Krentu said...

meile küll tirtsude ema ei maininud, mida kinkida. aga ma tulin ise selle peale. meil siis sama kingitus :))) nii et nüüd saab rohkem neid tekke ja patju olema. aga noh, eks nukkusid-karusid on ka palju ju, keda magama panna...

Anonymous said...

ja tirtsud on kindlasti- üliõnnelikud :)

Anonymous said...

Mulle väga meeldivad need kudumid, mida oled oma blogis näidanud. need siin ei ole selle poolest erandid.
kas oled oma kudumid nö peast teinud või on sul kuskil mustrid, kust vaatad?

Inga said...

aitähh Ele:)
kombineerin ise - vaatan netis ringi, ostan ajakirju, kuid enamus tööd on kombinatsioon siit-sealt.
oranz kampsun on pärit vogue knitting ajakirjast, tumeroosa sall on ka pärit ühest ajakirjast (kasutasin küll jämedamaid vardaid ja oma valitud lõnga ja teinud olen sellest sallist tegleikult 3 versiooni) - kuid muidu ikka oma peaga:)
juhtub ka, et need oma peaga asjad ei tule alati nii välja nagu tahaks, siis võtan kätte ja teen vahepeal kusagilt millegi järgi, et tuleks ikka välja... tuleb:) see annab jälle julguse tagasi järgmine kord taas ise katsetada.
aga see nn maha tegemine minu puhul tähendab seda, et ma vaatan pilti - ma ei loe kunagi õpetust - sest ma valin ikka alati oma meele järgi lõnga ja varda.

KK said...

Väga armsad asjad:)

Anonymous said...

aga tirtsude emal on küll hea meel ja tirtsudel ka.... Keit ikka järjekindlalt üritab sinna nukuvoodisse magama minna ja teki ka peale võtta :).... Ketlin mõõtis kohe ära, et tema jaoks on see liiga väike, järelikult on see Kristiina (Ketlini lemmiknukk, kes sai veel sünnipäevaks kampsuni ka)oma :)

Inga said...

tänud!