Thursday, October 18, 2012

Ilmumised.

Sügisel on ikka ilmutusi.
Selle "valenupulise" mütsi vanem õde ilmutab end kirjastus Pegasuse poolt kokku pandud kohe-kohe lettidele ilmuvas imeilusas raamatus "Kuldaväärt kudumid". 
Et siis selle mütsi õeke koos kaleusega on kenasti raamatus koos õpetusega ning minu poolt ka üks rohkenupuline õlasall. Loomulikult on raamat kaanest-kaaneni täis imeilusaid kudumeid ja need suures osas kudujate endi seljas! On mida oodata :)
Eks ma räägin sest pikemalt, kui raamat müüki jõudnud.

Selle noorema õe ma kudusin Rowan Creative Focus Worsted (no küll on lohiseva nime lõngale pannud:)) lõngast - hea lihtne ja kiire kudumine.

Ning selle vikeldusega mütsi tegin "Maalehe" lisa "Targu talita" tarvis.
Ma nüüd päris täpselt ei teagi, millal see ilmub, aga koos õpetusega ja väikese jutukesega ta nüüd seal millalgi end ilmutab.
Ehket küll ma siis uuesti sest pajatan. Seniks kannatust:)

Ilusat sügise kulgemist sinna teisele poole ekraani:)
Tänud!

Im sorry, there is not mych to say in english, just cause it is a tiny teaser for something to appear. I will turn back to those then it is about time:)
Thank you for dropping by!

11 comments:

Anonymous said...

Ohh mõnus...on mida oodata:)
Ja "Maaleht" on lausa tellitud;)

Ilusat sügist!

Ruth Tartumaalt

Kristi said...

"Valenupuline" müts võitis kohe mu südame, jään raamatut ootama :)

Väga ilusad kudumid!

Ingi said...

Kenad mõlemad! Vikeldusega mütsi võiksin kohe endalegi teha.

Heli said...

Vahva! Tõeliselt ilusat mütsi on ikka kohutavalt raske välja mõelda ja nüüd on kaks just sellise mütsi õpetust tulemas:)

Inga said...

tänud toetava sõna eest!

Iglu said...

Jään põnevusega raamatut ootama. Palju õnne raamatu puhul.

Anna said...

Palju õnne publikatsiooni puhul! Müts on armas.

Michele said...

For some reason I can't get enough of white/cream colored hand knits - am knitting a hat in some beautiful hand - spun off white alpaca that I got from a small alpaca farm in Michigan. And of course I'll have to add a matching scarf and some mittens :)
Stay warm and can't wait to see your future announcements in English!!
Michele

Heli said...

Inga, abikaasa tuli koju Maalehega! Suureärane lugu Sinust. Ilusasti kirja pandud, nautisin Su mõtteid lõngadest, insiratsioonist, blogimisest, рerekonnast.
Jõudu!

Triin said...

Väga-väga armsad kudumid ja fotod kohe kutsuvad end vaatama! Eriti meeldib mulle "valenupuline" müts, mille kudumisega ka ise alustasin. Küll aga jäin algajana kohe hätta venitatud silmuste juures. Kas Sa äkki saaksid täpsemini lahti seletada, kuidas "valenupud" sinna tekkima peaksid? Minul ei jää silmused väga väljavenitatud paistma...Kas silmused tuleb kuidagi "venitada" kaks rida alt poolt välja? Oleksin väga tänulik vastuse eest :) triin.elmi@gmail.com

MADLINE said...

Great hats.