Wednesday, August 20, 2008

Iceland

Kamsik, mis paelus mind Rowani 42 ajakirjast, on nüüd vardalt maas ja kandmisvalmis. Tegelikult oli algupäraseks tõukeks ikkagi Rowani Kid Classic "bear" toon. See tundus nii minu, et ma pidin sellest miskit enda tarbeks punuma.
Selline ta siis sai - minu "Iceland" kamsik.
Jaa - meie kliima jaoks ei ole just kõige parim lõike valik, aga küll ma leian halbade suusailmade vahelt selle õige, mil see üll visata.

Alumine soonik on kahes eraldi tükis ning omavahel ühendavad neid nööbid - igaüks isekarva.
Lõng - Rowan Kid Classic, toon Bear - kulus 7 tokki.
Varras nr 6.

Foto - Loore
Modellid - ise ja Karmen Kass

9 comments:

Krentu said...

Oi kui isuäratavad pildid :) Mulle meeldib see Iceland ka väga aga just pelgan seda, et kuidas ta ülerõiva alla mahutada. Et selle jaoks oleks keepi vaja :)
Ja kass rihma otsas - ägedamast ägedam :D

MARRE said...

seda üleriiete alla vist ei mahutagi, aga ehk enne ja pärast üleriideaega saab kanda, sest tõesti ilus ja mõnus kamps. modellid on ka väga võluvad. karmen kass näitab k(l)assi :P

Tiina said...

Jälle miskit imelist!
Noid imelisi asju tuleb juba nagu Vändrast saelaudu :)

Ma pean siinkohal ka ütlema, et Su valge Lily of the Valley modifikatsioon on pälvinud tähelepanu vähemalt ühe sakslanna poolt ja ta palus minult blogis oleva teksti tõlget. Et tahaks ka sellist. Vahva ju.

Sirliiz said...

Kui kaunid pildid! Ja kampsun! Ja modellid!

Samuti on mul hea meel, et peale minu leidub veel inimesi kes kassiga jalutada julgevad :))

Inga said...

tänud!
aitähh krentu - eks ma passin ilma, kui üleriiet pole vaja. sinna saab kenasti hoopis alla ühtteist panna;)
aitähh Marre! Karmen Kass on tõepoolest meil omaette k(l)ass:)
suured tänud Tiina! ma püüan veidi "slow down", et ma end üle ei kooks ja publikut ära ei väsitaks;)
jaa - on küll vahva, kui huvi tuntakse - seesama sakslanna kribis mulle raverlys ja palus õpetust... mulle on see paras amps, sest ma teen alati kõiki asju peast ja tunde järgi ning sall ise on juba kodunt lahkunud uue omaniku juurde. ta palus video-õpetust, kuidas teha nuppu... sina Tiina ilmselt saaksid selle selgitamisega paremini hakkama, kui mina.
aitähh, aitähh sirliiz!
meie Karmen The Cat sõitis tütrega maale sanatooriumisse (närvi puhkama teistest meie maja kassidest) ja autos peab ta igaksjuhuks paela otsas olema, kuigi ta armastab juhi kõrval istuva inimese süles magada alati. Pilti tegime teel linnast maale, seega Karmen oli sunnitud osalema;) Tavaliselt ta kõnnib ikka omapead meil, seda ainult oma õue piirides, kaugemale ta ei lähe:) Varem, kui korteris elasime, siis küll jahh jalutasime teda paela otsas ilma igasuguse häbita. niiet sa ei ole üksi;)

sircu said...

Ma pole küll originaali näinud, aga see on igatahes üks väga mõnus ja stiilne kampsun. Miski üleriide alla seda peita olekski patt (õnneks pole see ilmselt üldse võimalik), aga ma kujutan ette, et pika varrukaga polo sobiks sinna alla hästi. Ja meie suved pole ka sugugi soojad, nii et mõnus kampsun jahedal õhtul ei ole sugugi liiast.

Anonymous said...

ooo, juba valmis ja väga efektne. praegused ilmad peaksid vägagi sobivad selle jaoks olema ;)

Muhv said...

väga vahva, kena ja stiilne kudum. küljelt küljele kootud asjad paeluvad ka mind sel aastal väga, varem pole neist nagu miskit pidanud. ja selline kudum kulub meil alatihti suvelgi ära, nii et pole ta meie kliimasse kõlbmatu ühti ;)

Inga said...

tänud, tänud, tänud sircu, karumammi ja muhv!