Friday, October 30, 2009

Kingitus. A Gift.

Nädala alguses potsatas mu postkasti suur pehme ümbrik, millest leidsin imearmsa kootud salli!
No mõned päevad varem sain ma ka meili, milles päriti mu postiaadressi, et mulle olevat üllatus. Ootasin salamisi, et mis see olla võiks, aga vot seda ma ei osanud oodata, et keegi koob mulle salli!
Anna alias Kuduja on see imearmas inimene, kes sedaviisi minu peale mõtles, soovides mulle sooja nii otseses kui kaudses mõttes:)

Selline kingitus liigutas mind väga ja tõepoolest annab see südamest tulnud sall mulle nüüd sooja nii otseses kui kaudses mõttes:)
Sall on täisvillane ja naturaalset valget tooni, niiet sobib igas mõttes!
Aitäh veelkord, Anna!

In the beginning of this week I found a huge soft envelope from my mail box and as I opened it, there was a beautiful handknitted shawl!
Well, few days before I had received an e-mail with a request of my address, that there is a surprise for me. But I didnt expect anything like this! It is a really surprise, that someone knits a shawl for me:)
This lovely person, who has been thinking of me, is Anna alias Kuduja. She explained, that she wanted send me a warmth literally and also indirect way:)

Im deeply moved by her gift!
Its 100% wool and natural white - its perfect:)

Thank you, once again, Anna!

4 comments:

Anna said...

Oi kui ilusad pidid! Nüüd saan nad oma blogi paigutada. Mul on hea meel, kui sall meeldib Sulle! Lõng on igatahes üks mu lemmikuid!

Anonymous said...

Väga kaunis lehemotiividega sall. Mu meelest on nii tore, kui saad üllatuse osaliseks (olen isegi seda kogenud).

monotema said...

Piękny :-))

Anny said...

Appike, ma ka just mõni aeg tagasi kudusin sama mustri järgi salli :)
Vaid lõngavalik teine.