Sunday, October 11, 2009

Triinu müts ja sall. Triinu's hat and shawl.

Ploomikarva lillad müts ja sall Triinule.
Müts sedasama tõugu nagu ma siin neid varem teinud olen. Sall üles ehitatud samale pitskoele.
Serva kudusin lokkima ning heegeldasin nupuliseks, justnagu mütsil.

Lõng on Hjertegarn Exclusive Alpaca. Mütsile kulus tiba üle toki ja sallile peaaegu 5 tokki. See viies tokk kulus serva nuppude heegeldamiseks:)
Vardad 4mm.

Plum-shade hat and shawl/scarf for a Triin.
Those type of hats you have seen here around before, this time I also generated a shawl by using same stitch pattern. The border is wavy and the edge is crocheted over with "nupps".

Yarn I used is Hjertegarn Exclusive Alpaca - a bit more than a skein for hat and bit less thant 5 sekins for shawl. Fifth skein was nibbled at the crocheting nupps on a border:)
Needles 4mm.

Pildistas seekord Taavi.
Phtotos this time by Taavi.

Tänud!
Thank you!

14 comments:

Kristi said...

Niii ilus! Rohkem ei oskagi miskit kosta :)

Anna said...

Väga ilus! Lõng on päris mõnus ja annab sooja.

Inga said...

tänud Kristi ja Anna!

Kadri said...

Väga kena!

Inga said...

aitäh, Kadri!

Yllep said...

Ilus komplekt! Mulle meeldib salli ääre lahendus, väga kena jääb sedasi.

kriuks2 said...

Äge :)

Inga said...

tänud, tänud Ülle ja Mari!

viki said...

Ega mina ei saakski panna mingi suvalise asja peale selliseid aksessuaare ;) kallis 2 tonnine mantel karjuks taolise ilulisa järgi, muuga kandmine oleks töö solvang juba :D

Anonymous said...

Väga ilus komplekt! Juba ammu käin Su blogis uudistamas, ühel hetkel võtsin kätte ja lugesin läbi kõik Su postid. Üllataval kombel kirjutasid, et Sulle meeldib, kui ese kiirelt valmib ja alla 2-3 nr varrastega punumist ette ei kujuta :) Väga innustav.. :p Piltidel olevate tööde järgi võiks arvata, et need on imepeened ja filigraansed, pildid ise on nagu teisest ajastust - lummavad ja neis on sügavust. Siiralt imetlen Su osavust!
Kairi

Inga said...

tänud Viki:)
tere Kairi:) suured tänud heade sõnade eest!
veidi parandan - alla 3mm varda ma kätte ei võta:) mul on küll 2,5mm sukavardad, kuid neid olen vist ühe korra lapse sokkide kudumiseks kasutanud ja praegusel ajal koovad mu lapsele sokke vanaema ja üks mu hea sõbranna:)
ma olen ikka seda meelt, et ilu võiks üeituda lihtsuses. ehk siis ma ei tee naljalt oma elu keeruliseks ja ajan ikka võimalikult lihtsalt läbi.
Loodan, et külastad mu blogi jätkuvalt:)

Anonymous said...

Tere Inga :)
Absoluutselt nõus ilu ja lihtsuse osas, ainult, et mõni asi ongi üksnes lihtne, teine on nii ilus, et võtab silmist pimedaks, ja kui uurima hakkad lähemalt v infot kogud, selgub, et lihtne ka takka otsa. Siis on see küll Andekus suure algustähega ;)
Ma hoian ka seda joont nüüd varraste suuruse osas :p ja blogi külastan ka kindlasti edasi.
Kairi

Nele said...

Tere!
Olen enam kui kindel, et nägin seda kaunist komplekti täna Pärnus ühel kaunil naisterahval. Imetlesin tükk aega, siis lahvatas peas, aga muidugi, kus mujal seda näinud olen, kui Sinu blogis. :) Imeilus, eriti veel "elusast peast".
Terv, Nele

Inga said...

tänud Nele!
Üks imeilus noor naisterahvas on ta küll, kes selle komplekti omale sai;)