Wednesday, February 11, 2009

kullid kuuse all

Toomas sai omale kullidega kamsiku.
Need kullid hakkasid mulle Ravelrys silma. Lihtsalt geniaalsed. Mulle tundus, et kullid oleksid eriti vahvad pisikese mehe kamsikul.
Kullid said kamsiku alla serva ja nende kohale punusin ka parem-vasak-koes kuused, mis ei paista pildilt aga sugugi välja:)
Toomase vanaema nööbikarp on meil nagu aardelaegas. Ei ole ma veel ainsatki nööpi käinud kudumite tarvis poest ostmas, kõik nööbid leiab vanaema nööbikarbist. Veidike kombineerimist, 21 nööpi külge õmmeldud ja valmis:)
Mul oli ühest eelmisest kamsikust järel 3 tokki lõnga. Ja täpselt sellega ma hakkama sain siinkohal. See on siis Freedom Spirit, toon "force", Mammi Lõngapoest.
Varras nr 4.


Ilusat hingamist ja uute kudumiteni!

8 comments:

Kai-Epp said...

Mina käin ka noid öökulle muudkui piilumas, kuid siiamaani pole julenud teha, kardan, et liiga suur amps mu jaoks, ingliskeelne juhend ja asjad....
Imeline kampsun! Ma pidevalt kadestan Su tehtud asju! Need on nii ilusad ja stiilsed..
Jõudu ja edu ja eks ma käin edaspidigi piilumas uusi üllitisi! :)

Katrin said...

Väga armas kudum jällegi :)
See "päike paistab silma" pilt on õudselt vahva :D

Anonymous said...

Linnupoja nii armas oma uues kampsikus, vest oli ka mul veel nägemata....väga ilusad mõlemad.

Anonymous said...

nii vahva öökullidega kampsik :) olen Ravelrys erinevaid variante näinud kuidas ja kus kasutatud seda öökulli :) hästi armsad:)

Inga said...

tänud, tänud, tänud!
Kai-Epp - aitäh, et endast märku andsid. hea on teada, kes mu kudumitest lugu peavad:) need öökullid on väga lihtne kudumine, võin Sulle ise nende jaoks skeemi joonistada, kui soovid;)

Tuulike Kivestu-Rotella said...

Käin muudkui silmad vaimustusest punnis Su fantastilisi kudumeid imetlemas! Ja suur kummardus ka kaunite kunstiliste fotode eest! Imelised tööd!

Inga said...

suured, suured tänud, Juulike!

Kai-Epp said...

Skeemi eest oleksin küll ülimalt tänulik, kui Sul aega ja tahtmist on. :)