Friday, January 8, 2010

Vanast uus. Makeover.

Möödunud pühapäeval, kui olime tädi juures lõunalauast tõusnud, suundusid täditütred pööningule vanu riidekotte tuulama. Teate ju küll, et kui miski gala-õhtu tulemas, siis peab igaks juhuks ka üle vaatama kleidid, mis ammustel aegadel, peale "parim enne" möödumist, vanemate juurde "hoiule" toodud. Ei saanud ka mina jätta oma nina sinna mitte toppimata. Iial ei tea, mis teistel on üle jäänud...
Nii leidsingi nende ülejääkidest ühe väsinud läbipaistva sviitri, millel küljes silt H&M. Varrukad lühikesevõitu ning otsad väja veninud, aga muidu nagu passis selga. Kui muuks ei passi, siis saan ehk kunagi mõnel pildistamisel ära kasutada.


Ma küll ei pärinud täditütrelt, kuid teda tundes arvan, et see kamsik oli juba tema kätte jõudnud teise ringi poest.
Koju jõudes lõi mul tuluke põlema, et mul on sama karva mohäär lõnga. Niiet lõin aga vardad sisse ning punusin tast uue, omale sobiva kehakatte.


Et siis varrukad ja kaelus said uue näo, muu on ikka H&M'i toodang.
Sellisena meeldib see sviiter mulle endale kohe väga;)

It was last Sunday afternoon in my aunts house then I happened to be "there" then my nieces attacked their attic to sort their old clothes. Couldnt stay away, its always fascinating to find something they dont need but someone else could.
So I found an outworn sweater what has a label H&M on it. Sleeves were short and dragged out, but overall I saw something I could maybe use at least for my photo shoots.
Arrived home I knew I should have matching yarn in my basket. So I decided to knit it "for my own".

Here we go with new cuffs and collar, all other is still H&M.
I do like this sweater now very much and think I will wear it now and on:)

31 comments:

Anna said...

Hästi nutikas! Muide, paljud põlgavad H&Mi toodangut, mina mitte. Seal liigub huvitavaid kudumeid, mõnikord pildistan mustreid ja kogun tarkust:)

Sinitihane said...

Osavad näpud!

Ühel pildil oled sa kohe tõeline Kiirkuduja!

Monika said...

Väga ilus! Ma vaatasin esimese hooga, et kuskilt on eelmise sajandi alguse pilt välja kaevatud, nii aastast 1900. H&Mi poleks küll pakkunud. :)

Krentu said...

Väga hea mõte ja kaunis teostus :) Sobib Sulle nii hästi ja on sinulik :)
No ja see vanade riiete uueks tegemise teema on mulle kohe nii südamelähedane, et läksin siin nii elevile Sinu postitusest!

MoniqueB. said...

very pretty! You knit to quick, even for the camera to capture...

astrid said...

a very great idea.it looks wonderful,also the skirt you wear,nice.
;-)) astrid

Inga said...

tänud, Anna!

aitäh Sinitihane ja Monika:)

suured tänud, Eveli! Mina olen alati Sinu "uueks tegemistele" südamest kaasa elanud ja positiivset kadedust tundnud, et ma õmmelda ei oska. Õnneks leidsin nüüd viimaks miskit, mida "uueks kududa":)

thanks Monique;)

thank you, Astrid!

Rene said...

Really great idea:) It looks fantastic!!!

sircu said...

Tõesti väga nutikas idee! Mulle hullumoodi meeldivad kõikvõimalikud vanast-uued projektid. Alati on põnev jälgida, mis idee kellelgi mingi riideesemega on tekkinud. Ja südame teeb soojaks teadmine, et vähemalt üks kampsun on endale jälle kord uue elu saanud:)

Maarit said...

Väga stiilne kampsun on see nüüd, mõnusalt sellise vana aja hõnguga!

Katrin said...

Väga-väga vahva idee ja super teostus! Selline kaelus on aga lausa uskumatult kaunis!!!

Inga said...

thank you, Rene!

tänud, Sircu:) mulle ka meeldib idee, kui asjad ringlevad. Õnneks see on kasvav trend, et sõbrannad-tuttavad teineteise garderoobe tuulutavad, et asju käigus hoida. Iial ei tea, mis on see teise vana, mis võiks olla samahästi sinu uus:)

tänud Maarit! Olen kohutav sedalaadi vana-aja-hõngu fänn.. oleks väga lahe, kui kogu mu garderoob oleks sellise hõnguga:)

suur aitäh, Katrin!

Maret said...

Fantastiline tulemus! Imetlen Sinu tegemisi ja soovin edu alanud aastal :)

Sirliiz said...

Küll on ilus!

Ma imetlen sinu garderoobi alati piltide põhjal, nii palju ilusaid vintage rõivaid on sul.

Inga said...

suured, suured tänud Maret!

aitäh, Sirli!
tegelikult neid vintage asju õieti polegi, kahjuks. Aga eks ikka teise ringi poekestest (eriti väikelinnadest) leiab ikka ühtteist veidi seda hõngu:)

Lemmi said...

Mul on nii mitme asjaga olnud, et nad on kapis seismiset vanaks jäänud. Lihtsalt meeldib, aga midagi on puudu. Ja siis korraga mingil helgel hetkel taipad, mis peaks ümber tegema või ära võtma või juurde panema, et asjast saaks lemmik asi.
Sinu kampsun on väga armas ja romantiline.

jonnahah said...

Perfect collar!

Kadri said...

Oh, kui kihvt! Kampsi uus nägu on kohe super! Kõik, mis Sa ise juurde oled kudunud, on väga omanäoline ning huvitav! Muutsid ühe tavalise pulloveri väga eriliseks!
Ja blogi uus nägu on samuti väga kena!

Inga said...

tänud Lemmi!

thank you, Serayna!

suur tänu, Kadri:)

Anonymous said...

Väga lahe idee ja seljas ka ilus!
Tutsbert

Tuulike Kivestu-Rotella said...

No oled Sina alles osav! Ma ei taha mõeldagi, kui palju ma kunagi olen ära visanud seda, millest osavamad inimesed imelisi asju meisterdanud oleksid! Imelised kudumid on Sul!

kriuks2 said...

Fantastiline kuidas ühest lihtsast kampsikust saab selline mõnus ja romantiline kampsik:) Super!

Inga said...

tänud, Tutsbert!
aitäh, Juulike::)
tänud Mari!

Anonymous said...

Tere, Inga! Sattusin sinu blogisse internetis pulmakleitide ja boolerote piltides tuulates. Su sõbranna pilt, kellele pulmadeks boolero tegid, oli mulle juba varem ette sattunud - ma jumaldasin seda boolerot esimesest pilgust, kuid ei teadnud siis veel, et see on kellegi osava kuduja enda tehtud... Ma oleksin super õnnelik, kui sa võiksid minule pulmadeks taolise kududa ja minuga ühendust võtaksid: berit_7@msn.com. Ootama jäädes:)

Adrika said...

Great idea and what imagination! The result is wonderfull!!! Congrats

Anonymous said...

Tere, Inga!
Mul ka üks tellimusemõte, aga ei leidnud kuskilt otsekontakti. Oleksin tänulik kui saaksid mulle helistada, 5026191. Liisa

Inga said...

tänud Berit!
thank you, Adrika:)

Inga said...

Liisa, palun kirjuta mulle ilutegija@hot.ee

Hanna said...

Lihtsalt super! Olen kadedusest täitsa roheline. Jumaldan igasuguseid ümbertegemisi ja see,millega oled hakkama saanud, on nii esmaklassiliselt tehtud, et tõesti võtab sõnatuks. Selliseid projekte tahaks sinu blogis veelgi kohata.

Inga said...

tänud hapa!
ma ise igatsen ka rohkem selliseid projekte:) aga need peavad ette sattuma kuiski.. ikka olen kadestanud neid, kes vanast uut õmmelda mõistavad! niiet jaksu omakorda Sulle!

nete said...

Haldjas!