Saturday, December 5, 2009

Shokolaadinööp. Chocolate button.

Veel üks müts endale. Puhtalt lõnga pärast sai tehtud. Rowanil uus ja kummalise koostisega (minu jaoks) lõng Alpaca Cotton. Toonid on ainult "natural" ja see pruun võttis mu Veimevakka külastades kohe joonelt maha. Võtsin prooviks ühe toki ja nii temast müts saigi.
Lõnga õige värv on tegelikult ainult mütsi alumisel osal. Ülemisse kudusin ühest helehallist sallist üle jäänud mohääri sisse.
Seekord jätsin alla serva väikese lahtise "kõrvakese". Ikka kelmikuse pärast;)

Lõnga koha pealt ei oskagi öelda - tal ei ole minu jaoks piisavalt iseloomu - liiga lödi. Värvivalik meeldib mulle kohe väga, aga ma ei julge öelda, kas ma teda veel ette võtan. Harutamist ta ka hästi ei talu. Kuna ta on minu lemmiku Kid Classicuga samas hinnaklassis, siis ma eelistan endiselt viimast.

Lõng sai nimetatud - Rowan Alpaca Cotton - kulus alla toki. Lisaks siis veidi Kidsilk Haze.
Varras 4,5mm.

Another hat for my personal use:) Just cause of Rowan has a intriguing new yarn Alpaca Cotton and the shades it has are just magnificent! This "brown" just rob my heart:)
I had to give it a try and so I just took 1 skein and turned it in to a hat. The real shade is seen only the lower part of the hat. In the upper part I used also Kidsilk Haze "ghost" additionally.
This hat got an "open ear" - to add a bit of spark to it;)

Im not sure I would dare to knit this yarn again. Cotton is not "my yarn" and this yarn somehow has no character for me. I do adore those shades they have produced, but as my favourite "Kid Classic" comes in same price, then I will prefer the last one.

Already mentioned yarns. Used less than a skein of Alpaca Cotton and added about 0.3 skein of Kid Classic.
Needles 4.5mm.


Foto / Photo by Loore.

Tänud läbi astumast!
Thank you for dropping by!

2 comments:

Katrin said...

Väga armas müts!

Inga said...

tänud!
kukkus nii välja, et see müts ei õigustanud end kuidagi ja nii ta ongi juba teisenenud. Niiet selle koha peal tuleb reinkranatsioon:)